Yoga

Mijn aanbod

Yoga Nidra

Gun jezelf de rust die je verdient met Yoga Nidra, een prachtige manier om tot jezelf te komen.

Het leven is druk genoeg, soms zo druk dat je jezelf kunt verliezen. Je kan een stap terug zetten d.m.v. beoefening van een Yoga Nidra sessie in onze praktijk.

Door Yoga Nidra worden rechter en linker hersenhelft gestimuleerd waardoor een diepe ontspanning wordt bereikt, je vaak beter zult slapen, concentreren, meer in balans komt en nog meer voordelen zult ervaren.

Zwangerschapsyoga

Ben je op zoek naar een moment voor jezelf waarin je bewust je zwangerschap beleeft en je je vertrouwen in de bevalling vergroot? Meld je dan hier aan voor een van onze zwangerschapsyoga sessie.

Deze zwangerschapsyoga geef ik in een blok van 3 of 5 lessen.

Dit kan zowel in één op één sessies als in een groepje* van maximaal 5 personen waarin je veel persoonlijke aandacht krijgt.

Yoga voor alle leeftijden

Voor iedereen die graag ontspanning wilt hebben, bied ik yoga voor elke leeftijd en voor elk niveau. Indien nodig, worden de oefeningen aangepast.

De yogalessen worden zowel individueel als in groepsverband gegeven van maximaal 5 personen met individuele aandacht. Instroom mogelijk.

Wil je even ontladen van je dagelijkse sleur of wil je gewoon een me-time voor jezelf of samen met je vriendinnen? Meld je dan aan door onderstaande knop te klikken en we samen plannen we een geschikte datum voor je in.

Wat is Yoga Nidra?

Het leven gaat snel, vaak té snel.

We gunnen onszelf vaak geen tijd om tot rust te komen. We krijgen zoveel prikkels binnen en rennen letterlijk alle kanten op. Dan worden we geleefd ipv dat we zelf bewust en met plezier kiezen voor ons eigen leven. Nodig is dan ontspanning. Yoga Nidra kan daar prachtig invulling aan geven. Dit helpt je om te resetten.

Het is een systematische begeleide methode waarbij er, bij volkomen bewustzijn, naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt. De Yoga Nidra wordt liggend in volkomen rust uitgevoerd zonder te bewegen (indien mogelijk)
Echter is het geen slaap, hoewel wèl alle hersengolven uit de slaap alpha, delta,-, theta-, gammagolven worden ervaren. Maar je bent bij volkomen bewustzijn.

Hierdoor kunnen spanningen die je onbewust vasthoudt, verwerkt worden en kan het lichaam zich op verschillende vlakken compleet ontspannen zonder te slapen. En worden beiden hersenhelften ook gestimuleerd. 1 uur Yoga Nidra kan je dan ook ervaren als 4 uur slaap.

Yoga Nidra werkt vaak heel mooi bij en voor:

  • Slapeloosheid
  • Rouw & verlies
  • Diepe ontspanning
  • Bloeddrukverlagend
  • Betere concentratie
  • En nog heel veel meer

Yoga Nidra kan beoefent worden door kinderen, tieners en volwassenen. Er zal hoe dan ook meer rust en ontspanning zijn met meer ruimte om te genieten in het hier en nu.

 

Agenda

Yoga Nidra & Zwangerschapsyoga

Dit seizoen is er bij Joypower Elburg weer diverse yogalessen te volgen. Zie hieronder de volgende data voor zowel zwangerschapsyoga als Yoga Nidra. 

Dinsdag

23 april

Yoga Nidra dinsdagavond 23 april 18:45 uur

Verwen jezelf en geef je op in één van mijn Yoga Nidra lessen. Op dinsdagavond 23 april geef ik Yoga Nidra in een ontspannende sfeer. Yoga Nidra is erg toegankelijk en is voor alle leeftijden. Kom je meedoen?

32,-euro

Dinsdag

30 april

yoga Nidra (voor zwangere mama's) dinsdagochtend 30 april: 18:45 uur

Op dinsdagochtend 30 april geef ik yoga voor zwangere mama's. Er wordt voornamelijk de focus opgelegd op je adembeheersing, kracht en rust. 

32,- euro

Dinsdag

7 mei

Yoga Nidra dinsdagavond 7 mei

Verwen jezelf en geef je op in één van mijn Yoga Nidra lessen. Op dinsdagavond 7 mei geef ik Yoga Nidra in een ontspannende sfeer. Yoga Nidra is erg toegankelijk en is voor alle leeftijden. Kom je meedoen?

32,- euro

Review - JoyPower

"Ik vind yoga nidra heel prettig en rustgevend. Heb ook het idee dat ik beter slaap, normaal ben ik vaak wakker en heb na yoga nidra het idee dat ik minder vaak wakker wordt" 🙂

Ciska

 

"Het is heel fijn yogalessen te volgen bij JoyPower.
Je ervaart heerlijke momenten van totale ontspanning.
De pure en lieve persoonlijkheid van Paulien maakt dat de sfeer waarin dit gebeurt, warm en veilig is. Het is fijn om d.m.v. de lessen je eigen kracht, kern en koers weer te vinden. Dank je wel Paulien"

"Paulien is één van de liefste vrouwen die ik ken! Zij weet veel over lichaam en geest en kan je helpen naar een gezonder en fitter levensstijl. Ik had al jaren chronische hoofdpijn en dacht dacht dat het wel normaal was. Ik was inmiddels gewend om daarmee om te gaan. Paulien vertelde mij dat ik wél daarvan af kon komen als ik beter naar mijn lichaam leerde luisteren en wist welke technieken ervoor te gebruiken. Het was voor mij een begin van een hele andere kijk op onbegrepen kwaaltjes en natuurgeneeskunde!"

Lusine Grigoryan

 

"Fijne yoga-lessen in kleine groep onder deskundige begeleiding van Paulien. Ontspannende lessen met persoonlijke aandacht voor het individuele niveau. Ook heb ik verschillende voetreflex massages gehad. De behandelingen zijn professioneel en zorgvuldig, in een rustige, vriendelijke sfeer. Het is verre van even een fijne massage, het is veel meer dan dat. Voorafgaand aan de behandeling stemt Paulien kort met je af hoe het met je gaat en past de voetzoolreflexmassage daar op aan. Het is ontspannend èn helend."

Korrie van 't Hul