Voetreflexologie

Voetenplaatje

Wat is voetflexologie?

Ik vind het mooie van voetreflexologie dat het een efficiënte therapie is die letterlijk langer bestaat dan de weg naar Rome. De voet is de spiegel van de mens.

Ons hele lichaam met al zijn organen, etc. is verbonden met onze voeten en handen door middel van zenuwbanen, meridianen en bloedbanen.

Wanneer ik deze masseer met behulp van diverse technieken, behandel ik het gehele lichaam. En kunnen zowel lichamelijke als geestelijke klachten verholpen of verminderd worden.

Ik kan het lichamelijk en geestelijk welzijn van een persoon voor een deel op de voeten bekijken. Een goede energiedoorstroming is de basis van onze gezondheid!

De kracht van Voetreflexologie

In mijn praktijk komen cliënten zowel kinderen als volwassenen als ze klachten hebben. Echter ook zonder deze klachten kan reflexologie zeer goed doen. Door regelmatig en preventief een behandeling te ondergaan zal jouw lichaam in balans blijven en het zelfgenezend vermogen aanspreken en jouw immuunsysteem verhogen. Je zal ervaren dat zowel lichamelijke als geestelijke klachten verminderen of geheel verdwijnen.

Voetreflexologie-Joypowerelburg
JoyPowerElburg-Voetreflexologie

Wat betekent voetreflexologie voor mij?

Ik ben zó enthousiast over voetreflexologie omdat deze bijzonder krachtig is in al zijn eenvoud. Daarbij is deze weer helemaal in ere herstelt en verder uitgebreid. De kracht en schoonheid ligt in onze voeten. Behandel ze daarom met eerbied en keur ze niet af!`

Review - JoyPower

"Ook heb ik verschillende voetreflex massages gehad. De behandelingen zijn professioneel en zorgvuldig, in een rustige, vriendelijke sfeer. Het is verre van even een lekkere massage, het is veel meer dan dat. Voorafgaand aan de behandeling stemt Paulien kort met je af hoe het met je gaat en past de voetzoolreflexmassage daar op aan.
Het is ontspannend èn helend."

Korrie van 't Hul

"Als de dag van vandaag kan ik me nog zo goed herinneren, dat ik op een beurs met Bali styling moest staan voor 10 dagen en ik voelde me echt heel erg beroerd. Geen energie, koortsig en een bonkend hoofd. 1 dag had ik nog om op te knappen. Ik schakelde jouw hulp in met de vraag of je mij kon helpen. Je wilde mij helpen en stelde een behandeling voor. Ik mocht gaan liggen en je raakte een aantal punten in mijn voeten aan. Het voelde heel bijzonder. Ik werd ook warm. Toen je klaar was gaf je mij een groot glas water en adviseerde mij om het rustig aan te doen. Ik stond rustig op en was flebberguested. Na je behandeling voelde ik mij al een stuk fitter en energieker. Echt heel bijzonder om te ervaren. De volgende dag voelde ik me heel goed en energiek. Met plezier en blijheid heb ik mijn werk kunnen doen op de beurs. Een geweldige bijzondere ervaring was dat. In vertrouwen en overgave me aan Paulien gegeven. Een echte aanrader voor iedereen. Dank je wel Paulien."

Noor van Elen

Voetreflexologie kan onder andere helpen bij:

 • Nek-, rug- en schouderklachten
 • Darmklachten
 • Vermoeidheid
 • Hoofdpijn en migraine
 • Neerslachtigheid
 • Spier- en gewrichtsklachten
 • Slaapstoornissen
 • Ademhalingsproblemen
 • Oorsuizingen
 • Oogaandoeningen
 • ADHD/Autisme

Hoe kan ik je helpen?

Ben je nieuwsgierig naar mijn behandelingen? Neem contact met mij op en we plannen een vrijblijvende telefonisch gesprek of video call in.