Hoi, ik ben Paulien leuk dat je er bent!

Ik vond in de A-verpleging niet helemaal wat ik zocht. Ik wilde meer tijd en ruimte hebben om mensen te helpen. Dus volgde ik allerlei opleidingen en scholingen in de Natuurgeneeskunde omdat ik zag en nog altijd zie dat het grootste cadeau aan de wereld zou zijn als Reguliere- en Complementaire Geneeskunde elkaar ondersteunen.

Vanuit mijn Praktijk Joy Power Elburg behandel ik iedereen. Mijn specialisme echter ligt in het begeleiden van vooral koppels met fertiliteitsproblematieken en vrouwen met zwangerschapsklachten. Dit doe ik vanuit de Natuurgeneeskunde en gebruik daarbij diverse krachtige technieken.

Ik weet door eigen ondervinding hoe waardevol het is een gezond lichaam te hebben en een positieve mindset. En hoe je daar altijd aan mag blijven werken wil je je goed blijven voelen. Daarom help ik graag anderen dit ook te mogen ervaren.

Hartelijke groet, Paulien
Paulien van Deutekom
JoyPowerElburg-Yoga

Yoga, mijn andere passie

10 jaar geleden werd ik Yogadocent. Yoga heeft voor mij een rustgevende werking en ondersteunt lichaam en geest. Ik word zelf heel blij van yoga en daarom heb ik mijn praktijk uitgebouwd met yoga, zodat ik de Natuurgeneeskundige therapie kan ondersteunen vanuit lichaamsbeweging. Ik geloof in de helende werking van lichaam en geest en het is mijn passie om deze boodschap verder door te geven.

Als yogadocent geef ik lessen aan iedereen, zwangeren, vrouwen met een kinderwens, kinderen en tieners.

Wil je tijdens de zwangerschap ook lekker relaxen, ontspannen en even tijd voor jezelf? Dan kun je bij mij ook terecht voor zwangerschapsyoga.