Hoi, ik ben Paulien leuk dat je er bent!

Iets over mijzelf.

Ik ben gelukkig met mijn man en samen hebben wij prachtige kinderen. Ik heb een tijdje in de A-verpleging gewerkt maar vond er niet helemaal wat ik zocht. Ik wilde meer tijd en ruimte hebben om mensen te helpen. Dus volgde ik diverse opleidingen en scholingen in de Natuurgeneeskunde omdat ik zag en nog altijd zie dat het grootste cadeau aan de wereld zou zijn als Reguliere- en Complementaire Geneeskunde elkaar ondersteunen.

Vanuit mijn Praktijk behandel ik kinderen, tieners en volwassenen met uiteenlopende gezondheidsklachten. Een specialisme van mij is fertiliteitsproblematiek en vrouwen met zwangerschapsklachten. Dit doe ik vanuit de Natuurgeneeskunde en gebruik daarbij diverse technieken. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe waardevol het is een gezond lichaam en een positieve mindset. Met niet te vergeten de waardering en dankbaarheid voor wie ikzelf ben en dus ook JIJ  bent. En hoe je daar altijd aan mag blijven werken wil je je goed blijven voelen. Weet: Jij bent uniek en waardevol. Daarom help ik graag anderen dit ook te mogen ervaren.

Ik werk en leef vanuit het Christus bewustzijn wat o.a. inhoudt dat ik geloof dat God mij en ons allemaal inzichten maar óók energie geeft om te kunnen helen. Zo heeft en hebben óók de natuur, de planten en bomen etc. energie. Dit is óók héél goed meetbaar met bepaalde meet- apparatuur en fotografie.

Het leven is één grote reis van groeien ervaar ik. Ik ben zelf door diverse processen gegaan van heling en besef dat ik daarin nooit ben uitgereisd, maar dát is Leven met een grote L.

Hartelijke groet, Paulien
Paulien van Deutekom
JoyPowerElburg-Yoga

Yoga, mijn andere passie

10 jaar geleden werd ik Yogadocent. Yoga heeft voor mij een rustgevende werking en ondersteunt lichaam en geest. Ik word zelf heel blij van yoga en daarom heb ik mijn praktijk uitgebouwd met yoga, zodat ik de Natuurgeneeskundige therapie kan ondersteunen vanuit lichaamsbeweging. Ik geloof in de helende werking van lichaam en geest en het is mijn passie om deze boodschap verder door te geven.

Als yogadocent geef ik lessen aan iedereen, zwangeren, vrouwen met een kinderwens, kinderen en tieners.

Wil je tijdens de zwangerschap ook lekker relaxen, ontspannen en even tijd voor jezelf? Dan kun je bij mij ook terecht voor zwangerschapsyoga.