Kleurenpunctuur

JoyPower-Kleurenpunctuur

Kleurenpunctuur… waarom werk ik hiermee?

Ik ben erg enthousiast over het gebruik van de kleurenpunctuur. Waarom? Omdat kleuren zoveel doen voor de mens. Denk eens aan de uitwerking van gekleurde kleding, de zon zelf, het licht buiten, de blauwe lucht, bloemen, fleurige inrichting van een huis, het zonlicht en noem maar op. Ook op dieren hebben kleuren hun helende uitwerking. 

Wist je dat de zon alle kleuren bevat? Je kunt dit testen als je een prisma tegen de zon houdt en in de zon zet.

Wat is kleurenpunctuur precies?

Licht en kleur zijn twee belangrijke factoren in de reguliere geneeskunde, maar zeker in de (natuur)geneeskunde van nu.  

Tijdens de behandeling houdt ik een speciale lichtpen op (acupunctuur)punten, (voet)reflexzones en huidsegmenten die gelegen zijn op de huid van de cliënt. Afhankelijk van de analyse en klacht wordt een specifieke kleur ingestraald.

Ik straal het licht via zones en bepaalde voorkeurspunten in. Deze hebben als het ware een antennefunctie. De trillingen van de verschillende frequenties brengen de helende informatie over op de te behandelen cellen.

Joypowerelburg-kleurenpunctuur
JoyPower-kleurenpunctuurpen

Begrijp je?

Kleurenpunctuur is een pijnloze therapie, geschikt voor jong en oud, die voor zowel lichamelijke als geestelijke klachten kan worden toegepast. Hoe bijzonder is dit?!

Ik vertel altijd bij het bezoek van mijn cliënten dat geen enkele therapie garanties biedt, of het nu een alternatieve of een reguliere therapie betreft.

Het gaat erom dat jij bereidt bent je open te stellen voor de behandeling, waarbij je kritisch mag blijven, en je lichaam en geest de rest van het werk laat doen. Ieder mens is namelijk uniek en ieder reageert op zijn/haar manier op een behandeling.

Review - JoyPower

Lucie is 84 jaar en had neuropathie in haar been en een flinke peesontsteking in haar duim.

"Paulien, ik ben je heel dankbaar. Ik had een pijnlijk been en kon nog geen 3 meter lopen en dacht echt aan een rollator kan nu de hele dag weer lopen en snel.

Daarnaast had ik een zeer oor. Het is nu helemaal beter en ik voel me heel goed. Nu ga ik voor een gevoelige duim en een tranend oog. Dankjewel! Paulien maakt mensen beter met haar kleuren"

Lucie 

 

"Mijn zoon Jamy had een ernstig ontstoken voet in de vakantie. Er was sprake van sepsis. Paulien heeft hem behandeld met met name kleurenpunctuur als ehbo en de wond brak 's avonds open. Omdat de koorts opeens óók opkwam zijn we naar het ziekenhuis gegaan.daar was de koorts weer weg . Hij kreeg zalf en een verkorte antibioticakuur die direct inwerkte. Feitelijk waren de deuren door de behandeling opengezet naar herstel.

Tevens ging de erge pijn weg na behandeling met de blauwe kleur. Mooi.

In dit geval werkten complementaire en reguliere geneeskunde samen. Jamy kon weer lopen!

Superveel dank Paulien voor je rust en werk!"

Indie van S.

Hoe kan ik je helpen?

Ben je nieuwsgierig naar mijn behandelingen?
Neem contact met mij op en we plannen een vrijblijvende telefonisch gesprek of video call in.